Domotica

Domotica
Elektriciteitswerken Johan Algoet

Een comfortabele thuis met domotica

Domotica is intussen al goed ingeburgerd. Je schakelt er verlichting, verwarming of airconditioning mee aan en uit, regelt de toegangscontrole of beveiliging van je woning, beheert je huishoudapparaten, enzovoort. Domotica is een onopvallende aanwezige die je het leven makkelijker maakt.

De voordelen van domotica

Domotica in je woning dat zijn geen toeters en bellen. Het is iets dat je woon- en leefcomfort aanzienlijk verhoogt. Ook zonder grote renovatie-, kap- of breekwerken. Het biedt heel wat voordelen.

 • Flexibiliteit
  Je systeem kan op elk moment aangepast worden aan je noden, zonder nieuwe bedrading te moeten voorzien.
 • Luxe en comfort
  De mogelijkheden zijn eindeloos: sfeer brengen met dimmers of lichten, stopcontacten, huishoudapparaten, zonneschermen, rolluiken of poorten bedienen? Dat kan via een druk op de knop, enkele detectoren, tijdsturingen, je smartphone of een afstandsbediening. Om maar enkele voorbeelden te geven.
 • Veiligheid
  Een paniekknop of alarminstallatie kunnen de hele woning in een keer verlichten. Je kan ook kiezen voor een aanwezigheidssimulatie. Zo lijkt het alsof je thuis bent, terwijl je zorgeloos geniet van je vakantie.
 • Gebruiksgemak
  Je volledige domotica-installatie beheer je moeiteloos met je smartphone of tablet.
 • Besparing
  Met domotica schakel je je lichten enkel aan wanneer het nodig is. Tijdsturingen, schemerschakelaars en magneetcontacten zorgen hiervoor.
Domotica

Welk domoticasysteem kies ik?

Bij Algemene Elektriciteitswerken Johan Algoet werken we met 2 systemen. Enerzijds met Teletask, anderzijds met Niko Home Control. Dit zijn Belgische systemen die dag in dag uit hun kwaliteit en degelijkheid bewijzen. Waar het Niko Home Control zo’n 80% van de basisnoden van domotica dekt, biedt Teletask nog meer mogelijkheden.

Meer weten?

Overtuigd van de vele voordelen van domotica? Wil je weten welk systeem voor jouw woning en noden geschikt is? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

contact